ROZVOZ krabiček po Olomouci ZDARMA +420 777 344 598, +420 777 344 340
dále rozvážíme do Prostějova
Objednejte ještě dnes OBJEDNAT KRABKY
PONDĚLÍ kJ Sach (g) Bílk. (g) Tuky (g) Vlák.(g)
SN Dovolená          
SV1            
OB            
SV2            
VE            
             
ÚTERÝ 28.týden 2022          
SN Porková pomazánka, pečivo, zelenina   1a,b,c,7 1098 33,8 10,7 4,7 2
SV1 Šlehaný tvaroh s míchaným ovocem   7 950 28 10 6 1
OB Krůtí čína, kari rýže    6 1311 40 30 6,2 6,3
SV2 Šopský salát    7 581 5,1 4 5 4,1
VE Zapečené sýrové  těstoviny  quattro formaggi   1a, 3, 7 1120 32,1 21 9,8 2
    5060 139 75,7 31,7 15,4
STŘEDA            
SN Ovesná kaše s jablky a oříšky   1d, 7, 8c 1276 45 12,4 5,3 3,4
SV1 Banánové řezy s oříšky   1d, 3, 7, 8c 912 18,4 8 6,6 1,9
OB Masovo-mrkvové karbenátky, bramborová kaše s pažitkou    1d, 3, 7 1410 40 21 9,8 5
SV2 Zelný salát s kukuřicí a zakysanou smetanou     7 430 12,6 3,7 3,2 7,6
VE Kuřecí salát v medovo-hořčičném dresinku, rustikální  pohanková bagetka  1a,b,c,d,5 1161 23,3 17,4 2,3 6,9
    5189 139,3 62,5 27,2 24,8
ČTVRTEK          
SN Pomazánka z červené řepy, celozrnný sendvič, zelenina   1a,b, 7 1120 29,8 14,5 3,2 3
SV1 Ovesno-banánová miska s jogurtem a javorovým sirupem    1d, 7 890 19 12 4,3 4
OB Vepřový guláš na pivu, těstoviny    1a 1424 34,9 20,1 8,5 4,7
SV2 Obložená kaiserka  se šunkou,sýrem a zeleninou  1a,b,c,d,7 869 22,6 10,9 7,6 3
VE Bulgurový salát s balkánským sýrem   1a, 7 1099 39 13,8 7,2 7,7
    5402 145,3 71,3 30,8 22,4
PÁTEK            
SN Ovocné musli, čoko jogurt   1d, 7 1054 40 14 5 3
SV1 Makový koláč se švestkami a posypkou   1d, 3, 7 717 20,6 6,7 6,9 3,9
OB Kuřecí nugetky v kukuřičné krustě, pečený brambor, zelenina na páře    3,7 1395 30 21 6,1 6
SV2 Čočkový salát s cottagem    7 830 22,5 16,5 2,5 13,1
VE Zapečený květák s hlívou ústřičnou, knackenbroat   1a,b,3,7 1015 20,9 16,2 7,6 6
    5011 134 74,4 28,1 32

 

SEZNAM HLAVNÍCH POTRAVINOVÝCH ALERGENŮ Dle NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. října 2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům. Seznam alergenů Vám pošleme na požádání, případně jej naleznete na této stránce níže. Z celkového denního energetického příjmu tvoří snídaně cca 20%, svačina 1 cca 15%, oběd cca 30%, svačina 2 cca 15% a večeře cca 20%. Na našich pokrmech uvádíme název pokrmu, čísla alergenů, datum výroby a spotřeby a gramáž.

 

1) Obiloviny

2) Korýši a výrobky z nich

3) Vejce a výrobky z nich

4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich (ořechy)
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
Alergeny - podskupiny pro lepek a skořápkové plody
Původní kódy 1 - Lepek - další členění:
1a - Lepek pšenice 
1b - Lepek žito 
1c - Lepek ječmen 
1d - Lepek oves 
Kód 8 - Skořápkové plody - další členění:
8a - Mandle
8b - Lískové ořechy
8c - Vlašské ořechy
8d - Kešu ořechy
8e - Pekanové ořechy

Kalkulačka denního příjmu kalorií

Jsem: Muž Žena
Je mi:
let
Měřím:
cm
Vážím:
kg
Moje aktivita:
Výpočet denní spotřeby kalorií je pouze orientační. Kalkulačka nezohledňuje všechny vaše denní aktivity. Skutečná denní kalorická spotřeba se tak může mírně odlišovat.