ROZVOZ krabiček po Olomouci ZDARMA +420 777 344 598, +420 777 344 340
dále rozvážíme do Prostějova
Objednejte ještě dnes OBJEDNAT KRABKY
PONDĚLÍ 49.týden 2019 kJ Sach (g) Bílk. (g) Tuky (g)
SN Sýrová miska, žitný chléb, okurka s ředkvičkou 1a,b,7 1111 31 19 7
SV1 Jablečné pyré s vločkami a kokosem 1d 790 27 4 6
OB Cigánská směs, celozrnné těstoviny 1a 1589 43 25 11
SV2 Tzaziky s mungo klíčky 7 527 8 6 8
VE Barevný čočkový salát s řapíkatým celerem a vejcem 3 1056 27 17 7
    5073 136 71 39
ÚTERÝ          
SN Sardinková pomazánka, chléb s červenou řepou, zelenina 1a,4,7 1123 30 19 7
SV1 Fazolová kostka 1d,3,8d 693 27 6 3
OB Mletá směs s karotkou, kuskus 1a 1634 38 27 13
SV2 Bramborová polévka s vejcem 3,7 694 17 7 7
VE Špenátové rolky, zeleninový salát se sýrem 1a,3,7 896 23 10 8
    5040 135 69 38
STŘEDA          
SN Vaječná omeleta s kapií, slunečnicový chléb 1a,b,3,7 1088 27 13 8
SV1 Krupicový dezert s třešněmi 1a,7 845 14 7 6
OB Kuřecí plátek v jogurtové krustě, restované fazolky, bramborovo-dýňové pyré 3,7 1511 34 31 11
SV2 Surimi salát, rýžový chléb 4,7 676 23 8 7
VE Kontrabáš se šunkou 1c 1046 33 13 6
    5166 131 72 38
ČTVRTEK          
SN Obložená bageta se sýrem a zeleninou 1a,b,7 1033 30 11 9
SV1 Duo tvaroháček 1a,3,7 782 14 11 9
OB Vepřové kostky s růžičkovou kapustou, obilninová směs 1a 1546 42 29 9
SV2 Šunková rolka s křenem, knuspi 1a,7 508 13 13 2
VE Těstovinový salát s marinovaným tempehem a sýrem 1a,6,7 1279 38 19 7
    5148 137 83 36
PÁTEK          
SN Granola, bílý jogurt 1d,8a,b,c,7 1204 43 9 9
SV1 Skořicové jablko s cottagem a mátou 7 483 17 5 3
OB Pečené kuřecí čtvrtky, červené zelí, bramborový knedlík 1a 1572 33 22 17
SV2 Špaldová pizza 1a,7 843 25 13 5
VE Makrela, restovaná zelenina 4 930 5 20 14
    5032 123 69 48

 

SEZNAM HLAVNÍCH POTRAVINOVÝCH ALERGENŮ
Dle NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. října 2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům .
Z celkového denního energetického příjmu tvoří snídaně cca 20%, svačina 1 cca 15%, oběd cca 30%, svačina 2 cca 15% a večeře cca 20%. Na našich pokrmech uvádíme název pokrmu, čísla alergenů, datum výroby a spotřeby a gramáž. 
Seznam alergenů Vám pošleme na požádání, případně jej naleznete na této stránce níže. 

 

1) Obiloviny
2) Korýši a výrobky z nich

3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich (ořechy)
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
Alergeny - podskupiny pro lepek a skořápkové plody
Původní kódy 1 - Lepek - další členění:
1a - Lepek pšenice 
1b - Lepek žito 
1c - Lepek ječmen 
1d - Lepek oves 
Kód 8 - Skořápkové plody - další členění:
8a - Mandle
8b - Lískové ořechy
8c - Vlašské ořechy
8d - Kešu ořechy
8e - Pekanové ořechy

Kalkulačka denního příjmu kalorií

Jsem: Muž Žena
Je mi:
let
Měřím:
cm
Vážím:
kg
Moje aktivita:
Výpočet denní spotřeby kalorií je pouze orientační. Kalkulačka nezohledňuje všechny vaše denní aktivity. Skutečná denní kalorická spotřeba se tak může mírně odlišovat.