ROZVOZ krabiček po Olomouci ZDARMA +420 777 344 598, +420 777 344 340
dále rozvážíme do Prostějova
Objednejte ještě dnes OBJEDNAT KRABKY

 

  31.Týden 2021
SN Čočková pomazánka, moskevský chlebík, zelenina     1a,b,d
SV1 Kaše z ovesných vloček s ovocem a slunečnicovými semínky    1d, 7
OB Sedlácké karé, rýže             1a, 10
SV2 Brokolicová kostka sypaná sýrem         1a,3, 7
VE Těstovinový salát s ořechy a vejcem       1a, 3,7,8c,9
   
ÚTERÝ  
SN Rybičková pomazánka, moskevský chlebík, zelenina   1a, b,4, 7
SV1 Krupicový dezert s ovocem    7
OB Kuřecí  nudličky s dýňovou omáčkou a semínky, bulgurová směs        1a, 7
SV2 Obložený toust s uzeným sýrem a zeleninou             1a,b, 7
VE Zapečený květák s hlívou , knackenbroat   1a,b, 3, 7 
   
STŘEDA  
SN Špaldové palačinky s ovocem a tvarohem   1a, 3, 7 
SV1 Mléčná rýže s rozinkami a kakaem            7
OB Čevapčičí, štouchané brambory  s karotkou        7
SV2 Sýrová roláda, knuspi                       1a,b, 7
VE Barevný čočkový salát s cottagem     7
   
ČTVRTEK  
SN Koprová pomazánka s vejcem, žitné pečivo, zelenina          1a,b, 3,7
SV1 Péřová buchta se zakysanou smetanou                          1a, 3, 7
OB Krůtí  medailonky na smetaně a pórku, celozrnné těstoviny            1a, 7
SV2 Zeleninový salát s quinou a olivami            7
VE Kroupový salátek  s cherry rajčátky a mozzarellou                1,7
   
PÁTEK  
SN Čoko-kakaová granola, ovocný jogurt             1a,b,c,d,  7
SV1 Datlová pěna      7
OB Kuřecí pikantní steak, zelenina n apáře, bramborové dukátky   
SV2 Capresse s černými olivami , knuspi   1a,b, 7
VE Míchaný salát s mungo klíčky a marinovaným tofu( haloumi)
   
Poznámka: Změna jídelníčku vyhrazena

SEZNAM HLAVNÍCH POTRAVINOVÝCH ALERGENŮ Dle NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. října 2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům. Seznam alergenů Vám pošleme na požádání, případně jej naleznete na této stránce níže. Z celkového denního energetického příjmu tvoří snídaně cca 20%, svačina 1 cca 15%, oběd cca 30%, svačina 2 cca 15% a večeře cca 20%. Na našich pokrmech uvádíme název pokrmu, čísla alergenů, datum výroby a spotřeby a gramáž.

 

1) Obiloviny

2) Korýši a výrobky z nich

3) Vejce a výrobky z nich

4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich (ořechy)
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
Alergeny - podskupiny pro lepek a skořápkové plody
Původní kódy 1 - Lepek - další členění:
1a - Lepek pšenice 
1b - Lepek žito 
1c - Lepek ječmen 
1d - Lepek oves 
Kód 8 - Skořápkové plody - další členění:
8a - Mandle
8b - Lískové ořechy
8c - Vlašské ořechy
8d - Kešu ořechy
8e - Pekanové ořechy

Kalkulačka denního příjmu kalorií

Jsem: Muž Žena
Je mi:
let
Měřím:
cm
Vážím:
kg
Moje aktivita:
Výpočet denní spotřeby kalorií je pouze orientační. Kalkulačka nezohledňuje všechny vaše denní aktivity. Skutečná denní kalorická spotřeba se tak může mírně odlišovat.