ROZVOZ krabiček po Olomouci ZDARMA +420 777 344 598, +420 777 344 340
dále rozvážíme do Prostějova
Objednejte ještě dnes OBJEDNAT KRABKY

 

 

PONDĚLÍ 43.týden kJ Sach (g) Bílk. (g) Tuky (g)
SN Fazolová pomazánka, finský chléb, ředkev 1217 34 16,6 7
SV1 Krupicový dezert s ovocem 899 40 7,5 1,86
OB Drůbeží kousky s omáčkou z červené čočky a rajčat, celozrnné těstoviny 1891 53 27,5 14,5
SV2 Zeleninový salát s mozzarellou 887 14 12 11
VE Tortilla se špenátem a se sýrem 1153 44 7 8
    6047 185 70,6 42,36
ÚTERÝ          
SN Pohankovo-ovesná kaše s datlovým sirupem a ovocem 1380 30 8,5 9
SV1 Tvarohové sušenky z quinoy 970 24 11 9
OB Vepřové ragú s hlívou ústřičnou, rýže 1715 52 23 12
SV2 Jemná zeleninová polévka s vejcem 1089 36 8,5 9
VE Zapečené brambory se šunkou, brokolicí a smetanou 1068 38 12,5 6
    6222 180 63,5 45
STŘEDA          
SN Pomazánka z uzeného tofu, lámankový chléb, paprika 1157 34 16 8
SV1 Dýňový koláč 960 36 8 6
OB Kuřecí prsa s teriyaki omáčkou, zeleninou a těstovinami 1717 46 27 13
SV2 Šopský salát, kukuřičný chlébík 881 23 10 12
VE Fazole mungo se zeleninou na kari, bulgur 1320 37 19 10
    6035 176 80 49
ČTVRTEK          
SN Obložený chléb se šunkou, okurek 1206 32 14 9
SV1 Sladký salát s mrkví, jablkem a pohankou 936 36 7 6
OB Vepřový plátek s kukuřicí na másle, opékaný brambor 1817 49 24 15
SV2 Surimi salát, knackenbrot 925 19 6 12
VE Špenátové špagety se sýrem a žampiony 1194 48 14 4
    6078 184 65 46
PÁTEK          
SN Sypané müsli, bílý jogurt 1242 36 11 13
SV1 Ovocný salát se zakysanou smetanou 854 32 4 7
OB Krůtí nudličky s růžičkovou kapustou, kuskus 1839 49 28 13
SV2 Salát z červené řepy, fazolek a fetta sýru, žitný chléb 954 24 10 9
VE Pařížský salát s masem a rajčaty 1250 41 15 9
    6139 182 68 51

SEZNAM HLAVNÍCH POTRAVINOVÝCH ALERGENŮZ celkového denního energetického příjmu tvoří snídaně cca 20%, svačina 1 cca 15%, oběd cca 30%, svačina 2 cca 15% a večeře cca 20%.Na našich pokrmech uvádíme název pokrmu, čísla alergenů, datum výroby a spotřeby a gramáž. Konkrétní složení každého pokrmu je k dispozici na provozovně nebo na vyžádání emailem. Seznam alergenů Vám pošleme na požádání, případně jej naleznete na této stránce níže.Poznámka: změna jídelníčku vyhrazenaHodnota energetického příjmu a živin (bílkovin, sacharidů a tuků) je počítána ze standartní porce 6 000 kJ a je vyjádřena v gramech. 
 

Dle NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. října 2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům
1) Obiloviny
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich (ořechy)
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
Alergeny - podskupiny pro lepek a skořápkové plody
Původní kódy 1 - Lepek - další členění:
1a - Lepek pšenice 
1b - Lepek žito 
1c - Lepek ječmen 
1d - Lepek oves 
Kód 8 - Skořápkové plody - další členění:
8a - Mandle
8b - Lískové ořechy
8c - Vlašské ořechy
8d - Kešu ořechy
8e - Pekanové ořechy

Kalkulačka denního příjmu kalorií

Jsem: Muž Žena
Je mi:
let
Měřím:
cm
Vážím:
kg
Moje aktivita:
Výpočet denní spotřeby kalorií je pouze orientační. Kalkulačka nezohledňuje všechny vaše denní aktivity. Skutečná denní kalorická spotřeba se tak může mírně odlišovat.