ROZVOZ krabiček po Olomouci ZDARMA +420 777 344 598, +420 777 344 340
dále rozvážíme do Prostějova
Objednejte ještě dnes OBJEDNAT KRABKY
PONDĚLÍ 49.týden 2020
SN Sýrová miska, žitný chléb, okurka s ředkvičkou           1a,b, 7
SV1 Ovocné pyré s vločkami a kokosem 1d
OB Vepřová kotletka na leču, obilninová směs   1a
SV2 Podzimní vitamnový salát, knuspi  1a,b,7
VE Penne s pestem z červené řepy a kuřecím masem    1a, 7
   
ÚTERÝ  
SN Sardinková pomazánka, celozrnný toust, zelenina      1a,b,4, 7
SV1 Chia pudink z kokosového mléka s piškotky 1a, 3,7
OB Smetanové široké nudle s mletým masem a zeleninou    1a, 7
SV2 Zelňačka
VE Vaječná omeletka s kapií, zeleninový salátek se sýrem 1a, 3, 7 
   
STŘEDA  
SN Mrkvová pomazánka s kurkumou, domácí chléb se sušenými rajčátky, zelenina
SV1 Ananasové řezy se zakysánkou a čokoládou    1a, 3, 7
OB Kuřecí  nudličky v teriyaki omáčce, jasmínová rýže, zelenina    6, 11
SV2 Květákové muffiny zapečené se sýrem     1a, 3, 7
VE Čočkové ragú     7,9
   
ČTVRTEK  
SN Špaldové vafle s ovocným jogurtem  1a, 3,7
SV1 Jablečný závin s rozinkami a oříšky   1d,3,8c
OB Vepřová kotleta, švestková omáčka, bulgur
SV2 Vajíčková pomazánka s jarní   cibulkou, knackenbroat   1a,b, 3, 7
VE Pečená makrela, zeleninové pyré            4, 7
   
PÁTEK  
SN Pečená kaková ovesná kaše, ovocný mix        1d
SV1 Tvarohový dezert s lupínky,broskvemi a semínky           ,7
OB Kuřecí medailonky, restované fazolky na slanině, pečený brambor         7
SV2 Brokolicové placičky s bylinkovým dressinkem     1d,3,7
VE Teplý mungo kuskusový salát s tofu 1a, 6,7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SEZNAM HLAVNÍCH POTRAVINOVÝCH ALERGENŮDle NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. října 2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům.Seznam alergenů Vám pošleme na požádání, případně jej naleznete na této stránce níže. Z celkového denního energetického příjmu tvoří snídaně cca 20%, svačina 1 cca 15%, oběd cca 30%, svačina 2 cca 15% a večeře cca 20%. Na našich pokrmech uvádíme název pokrmu, čísla alergenů, datum výroby a spotřeby a gramáž.

 

1) Obiloviny

2) Korýši a výrobky z nich

3) Vejce a výrobky z nich

4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich (ořechy)
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich
Alergeny - podskupiny pro lepek a skořápkové plody
Původní kódy 1 - Lepek - další členění:
1a - Lepek pšenice 
1b - Lepek žito 
1c - Lepek ječmen 
1d - Lepek oves 
Kód 8 - Skořápkové plody - další členění:
8a - Mandle
8b - Lískové ořechy
8c - Vlašské ořechy
8d - Kešu ořechy
8e - Pekanové ořechy

Kalkulačka denního příjmu kalorií

Jsem: Muž Žena
Je mi:
let
Měřím:
cm
Vážím:
kg
Moje aktivita:
Výpočet denní spotřeby kalorií je pouze orientační. Kalkulačka nezohledňuje všechny vaše denní aktivity. Skutečná denní kalorická spotřeba se tak může mírně odlišovat.