Často kladené dotazy
Poradíte mi, jaký si mám zvolit program? Kolik KJ mi bude stačit?
Pro obecné určení KJ je možné využít kalkukačku BMI, kde se dozvíte i doporučený příjem KJ. Využijte kalkulačku na naší úvodní straně. Máte - li zájem o individuální poradenství, můžete se spojit s naším výživovým poradcem. Konzultaci u výž. poradce Vám zaplatíme pi objednávce na min. 20 dní. Pokud si zvolíte méně KJ než je doporučeno a měl/a byste hlad, je třeba kalorický příjem navýšit. Neváhejte se na nás obrátit v případě jakýchkoli dotazů.
Je možné objednat a zaplatit menu na jeden den / týden?
Ano, máme v nabídce ukázkové menu. Objednávka na týden je na 5-7 dní, Zajišťujeme i menu na víkend.
Jak dlouho dopředu je nutné menu objednat?
Při platbě v hotovosti Vám menu přivezeme do dvou dnů (např. objednáte v pondělí do 12-ti hodin, první menu na středu Vám dovezeme během úterních rozvozů).
Pokud jste se rozhodli platit převodem na účet, první menu Vám přivezeme jakmile bude platba připsána popř. po zaslání potvrzení o zaplacení.
Jaké suroviny pro přípravu jídel používáte?
Vždy čerstvé a kvalitní, převážně od českých dodavatelů.
Bydlím mimo město, jak se v tomto případě počítá doprava?
V Olomouci rozvážíme menu zdarma, mimo město dohodou. Za každý km nad rámec zaplatíte 10,-/den navíc.
V součastnosti rozvážíme i do měst Přerov, Prostějov, Uničov, Litovel, Šternberk - za příplatek 20,-/den.
Co, když mám menu předplacené a musím nečekaně odjet?
Přerušení odběru je možné. Je však nutné tuto změnu nahlásit dva dny předem do 12-ti hodin. V tomto případě se jedná pouze o přerušení, menu Vám nepropadá. Pokud již nemůžete svou objednávku vyčerpat, je možné ji převézt na jinou osobu, případně Vám můžeme vystavit dárkové poukazy ve výši nedočerpané částky.
Jak je vyřešeno stravování na víkend?
Víkendový balíček Vám dovezeme spolu s pátečním menu.
Vydrží mi jídlo na celý víkend čerstvé?
Ano. Potraviny zpracováváme speciální šokovou technologií doporučenou a schválenou HACCP. Tím jsou uchované veškeré nutriční hodnoty, chuť, kvalita a čerstvost potravin.